JUL


jul

JULEN 2020

Julemiddag (ribbe, medisterkaker, julepølser) surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær.
For 2. ganger servering. Pris pr pers 310,-

  • Riskrem/Multekrem 75,- pr pers
  • Pinnekjøtt m/tilbehør 360,- pr pers 2. ganger servering
  • Julelunsj tallerken 205,- pr pers
  • Julebrunsj koldtbord fra 325,- pr pers
  • Juletallerken 255,- (Må legges på tallerken på serveringstedet)

    Stort julebord:
    Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær.
    Juleskinke m/rødbetsalat, Kalkun m/waldorf, røkt og gravet laks m/eggerøre, sylte og ribberull,
    3 typer sild, salat og brød.
    Riskrem og rød saus.
    Pris pr pers 550,-

    Julesnitter: Juleskinke med rødbetsalat, Kalkunfilè med klementinsalat, ribbe med surkål, skagensalat med reker og sylte med sennep.
    Pris pr pers 175,- (5 snitter)

    Juletapas:
    Ribbe BBQ, fylt fiken, dadler m/bacon, appelsinmarinert kylling, lefse m/sylte, juletapasboller, ovnsbakte amandinepoteter, salat m/fetaost og granateple,
    Foccacia og aioli, lakseruller. Pris pr.pers 360,-