JULEN 2021
Julemiddag (ribbe, medisterkaker, julepølser) surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær.
For 2. ganger servering. Pris pr pers 325,-
- Riskrem/Multekrem 75,- pr pers
- Pinnekjøtt m/tilbehør 390,- pr pers 2. ganger servering
- Julelunsj tallerken 210,- pr pers
- Julebrunsj koldtbord fra 350,- pr pers
Juletallerken 265,- (Må legges på tallerken på serveringstedet)
Stort julebord:
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær.
Juleskinke m/rødbetsalat, Kalkun m/waldorf, røkt og gravet laks m/eggerøre, sylte og ribberull,
3 typer sild, salat og brød.
Riskrem og rød saus.
Pris pr pers 590,-
Julesnitter: Juleskinke med rødbetsalat, Kalkunfilè med klementinsalat, ribbe med surkål, skagensalat med reker og sylte med sennep.
Pris pr pers 185,- (5 snitter)
Juletapas:
Ribbe BBQ, fylt fiken, dadler m/bacon, appelsinmarinert kylling, lefse m/sylte, juletapasboller, ovnsbakte amandinepoteter, salat m/fetaost og granateple,
Foccacia og aioli, lakseruller. Pris pr.pers 380,-