Julen 2023
Julemeny
- Julemiddag (ribbe, medisterkaker, julepølser) surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær. For 2 ganger servering. Pris pr pers 335,-
- Riskrem/Multekrem 79,- pr pers
- Jule panna cotta med gløgg gele og pepperkake crumble 85,-
- Pinnekjøtt m/tilbehør 445,- pr pers 2. ganger servering
- Julelunsj tallerken, kaldretter, ribbe, surkål og brød 240,- pr pers
- Julebrunsj koldtbord fra (varme og kalde retter) 475,- pr pers
- Juletallerken 275,- (Må legges på tallerken på serveringstedet)
Julesnitter
Juleskinke med rødbetsalat, Kalkunfilè med mandarinsalat, ribbe med surkål, vellagret ost m/coppaskinke og sylte med sennep.
Pris pr pers 210,- (5 snitter)
Stort julebord
- Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebær. Juleskinke m/rødbetsalat, Kalkun m/waldorf, røkt og gravet laks m/eggerøre, sylte og ribberull,
- Dampet ørret, brokkolisalat og brød.
- Riskrem og rød saus.
- Pris pr pers 595,-
Juletapas
Ribbe BBQ, fylt fiken, dadler m/bacon, appelsinmarinert kylling, lefse m/sylte, juletapasboller, vellagret spekeskinke og ost m/grissini, ovnsbakte perlepoteter, salat m/feta og granateple, focaccia og aioli.
Pris pr.pers 450,-