Koldtbord


kakerMedDus5

Anbefaler en kombinasjon med 5-6 hovedretter og 4-5 tilbehør.

Plukk og mixPris
Roastbiff m/remulade52,-
Marinert kalkunfile m/rømme49,-
Lamme mørbrad m/syltet sopp
Stekt som roastbiff
52,-
Kabareet m/reker42,-
Røkt svinekam m/ananas49,-
Helkokt ørret
(til ca 15-20 personer)
690,- pr fisk
Laks m/eggerøre42,-
Aquavit marinert laks med urter (dampet)48,- pr stk
Spekemat 3 typer52,-
Gravet elg m/tyttebærrømme49,-
Ostefat m/frukt og kjeks45,-
Stort fruktfat32,-
Egghalver m/rogn28,-
Pepperlaks m/eggesalat52,-
Brød og smør25,-
Middelhavs potetsalat
23,-
Grønn salat m/rømmedressing og vinagrette25,-
Fetaost salat28,-
Potetsalat25,-
Ekstra eggerøre15,-
Waldorfsalat28,-
Pastasalat25,-
Soppstuing
35,-
Aioli15,-
Ovnsbakte rotgrønnsaker m/urter 28,-
Karbonader m/løk44,-
Langtidstekt svinenakke55,-
Kyllinglår42,-
Stekt kyllingfile m/spekeskinke52,-
Gratinerte poteter32,-
Helstekt lammelår
(til ca 25 personer)
1290,- pr lår
Elgkarbonader m/stekt champignon og sølvløk49,-
Selleripurrè25,-
Hjemmelaget potetstappe m/gressløk25,-
Sauser: Rødvinsaus, pepper/cognac saus, appelsinsaus.25,-