Koldtbord

Anbefaler en kombinasjon med 5-6 hovedretter og 4-5 tilbehør.

Bestill catering
Plukk og mixPris
Roastbiff m/remulade58,-
Marinert kalkunfile m/rømme52,-
Rosastekt dåhjort m/tyttebær rømme59,-
Kabareet m/reker48,-
Svinekam m/ananas52,-
Helkokt ørret
(til ca 15-20 personer)
950,- pr fisk
Laks m/eggerøre54,-
Urte marinert ørretfilè (dampet)52,-
Spekemat 3 typer59,-
Gravet hjort m/tyttebærrømme59,-
Ostefat m/frukt og kjeks56,-
Stort fruktfat39,-
Fylte egg28,-
Krydder gravet ishavsrøye m/ avocadosaus59,-
Brød og smør28,-
Middelhavs potetsalat
32,-
Grønn salat m/rømmedressing og vinagrette32,-
Fetaost salat38,-
Potetsalat35,-
Ekstra eggerøre20,-
Waldorfsalat35,-
Pastasalat35,-
Kremet kål m/bacon
40,-
Aioli18,-
Ovnsbakte rotgrønnsaker m/urter 38,-
Karbonader m/løk49,-
Langtidstekt svinenakke55,-
Kyllinglår48,-
Stekt kyllingfile m/coppaskinke og mandarinsaus62,-
Gratinerte poteter39,-
Elgkarbonader m/stekt champignon og sølvløk58,-
Langtidsstekt høyrygg m/steakhouse BBQ spice56,-
Hjemmelaget potetstappe m/gressløk35,-
Sauser: Rødvinsaus, pepper/cognac saus, appelsinsaus.35,-