Plukk og mix | Pris |
---|---|
Roastbiff m/remulade | 58,- |
Marinert kalkunfile m/rømme | 52,- |
Rosastekt dåhjort m/tyttebær rømme | 59,- |
Kabareet m/reker | 48,- |
Svinekam m/ananas | 52,- |
Helkokt ørret (til ca 15-20 personer) | 950,- pr fisk |
Laks m/eggerøre | 54,- |
Urte marinert ørretfilè (dampet) | 52,- |
Spekemat 3 typer | 59,- |
Gravet hjort m/tyttebærrømme | 59,- |
Ostefat m/frukt og kjeks | 56,- |
Stort fruktfat | 39,- |
Fylte egg | 28,- |
Krydder gravet ishavsrøye m/ avocadosaus | 59,- |
Brød og smør | 28,- |
Middelhavs potetsalat | 32,- |
Grønn salat m/rømmedressing og vinagrette | 32,- |
Fetaost salat | 38,- |
Potetsalat | 35,- |
Ekstra eggerøre | 20,- |
Waldorfsalat | 35,- |
Pastasalat | 35,- |
Kremet kål m/bacon | 40,- |
Aioli | 18,- |
Ovnsbakte rotgrønnsaker m/urter | 38,- |
Karbonader m/løk | 49,- |
Langtidstekt svinenakke | 55,- |
Kyllinglår | 48,- |
Stekt kyllingfile m/coppaskinke og mandarinsaus | 62,- |
Gratinerte poteter | 39,- |
Elgkarbonader m/stekt champignon og sølvløk | 58,- |
Langtidsstekt høyrygg m/steakhouse BBQ spice | 56,- |
Hjemmelaget potetstappe m/gressløk | 35,- |
Sauser: Rødvinsaus, pepper/cognac saus, appelsinsaus. | 35,- |