Koldtbord


kakerMedDus5

Anbefaler en kombinasjon med 5-6 hovedretter og 4-5 tilbehør.

Plukk og mixPris
Roastbiff m/remulade55,-
Marinert kalkunfile m/rømme49,-
Rosastekt dåhjort m/syltet squash55,-
Kabareet m/reker45,-
Honningmarinert svinekam m/ananas49,-
Helkokt ørret
(til ca 15-20 personer)
750,- pr fisk
Laks m/eggerøre45,-
Aquavit marinert laks med urter (dampet)49,-
Spekemat 3 typer55,-
Gravet hjort m/tyttebærrømme59,-
Ostefat m/frukt og kjeks55,-
Stort fruktfat35,-
Egghalver m/rogn32,-
Krydder gravet ishavsrøye m/ avocadosaus55,-
Brød og smør25,-
Middelhavs potetsalat
30,-
Grønn salat m/rømmedressing og vinagrette28,-
Fetaost salat30,-
Potetsalat30,-
Ekstra eggerøre18,-
Waldorfsalat30,-
Pastasalat30,-
Kremet kål m/bacon
35,-
Aioli15,-
Ovnsbakte rotgrønnsaker m/urter 32,-
Karbonader m/løk44,-
Langtidstekt svinenakke55,-
Kyllinglår45,-
Stekt kyllingfile m/spekeskinke55,-
Gratinerte poteter35,-
BBQ marinerte pigwings
55,-
Elgkarbonader m/stekt champignon og sølvløk52,-
Svinefile fylt med feta49,-
Hjemmelaget potetstappe m/gressløk30,-
Sauser: Rødvinsaus, pepper/cognac saus, appelsinsaus.28,-