Selskapsmeny


Vi har to typer selskapsmenyer som følger nedenfor: Standard og Deluxe!

Standard

RetterPris
Forretter:
Carpaccio av oksefilè eller salmalaks95,-
Fersk asparges m/serranoskinke85,-
Kamskjell med søtpotetpurrè95,-
Gravet hjort med mørkt øl og urter95,-
Hvitløksgratinerte scampi m/frisk salat85,-
Hovedretter:
2 ganger servering
Marinert entrecôte395,-
Fylt svinefile m/spinat og feta 340,-
Hjortestek380,-
Marinert Kalkunfilè310,-
Kalvestek (Lokal frittgående kalv)350,-
Reinsdyrstek390,-
Oksestek290,-
Lammestek320,-
Andebryst375-
Tilbehør poteter: Dushess, ovnsbakte poteter m/pesto, kokte poteter, Greske poteter
Tilbehør saus: Rødvinsaus, madeirasaus, fløtesaus, timiansaus, viltsaus, tropisk saus
Dessert:
Pannacotta med belgisk sjokolade og røde bær 85,-
Marengsterter m/lemoncurd 85,-
Sitronfromasj m/havrecrumble 75,-
Chokolat trifle85,-
Hjemmelaget karamellpudding85,-

Deluxe

4 retters meny

MenyPris
Meny 1:675,–
Kamskjell med lime og aioli
Carpaccio
Entrecôte m/rødvinsaus
Syrlig pannacotta med mangosalat
Meny 2:885,–
Salmalaks
Andebryst m/appelsinsjy
Kalvefilè med konjakksaus og soppstuing
Chokolat trifle