Selskapsmeny


Vi har to typer selskapsmenyer som følger nedenfor: Standard og Deluxe!

Standard

RetterPris
Forretter:
Krydder gravet ishavsrøye m/avocado saus105,-
Fersk asparges m/langtidsmodnet spekeskinke
Sesong
95,-
Kamskjell med søtpotetpurrè125,-
Gravet hjort med mørkt øl og urter105,-
Kremet fiskesuppe115,-
Hovedretter:
2 ganger servering
Marinert entrecôte425,-
Fylt svinefile m/spinat og feta 380,-
Hjortemedaljonger435,-
Marinert Kalkunfilè380,-
Kalvestek (Lokal frittgående kalv)410,-
Langtidsstekt svinenakke380,-
Oksestek390,-
Lammestek390,-
Andebryst445-
Tilbehør poteter: Fløtegratinerte, ovnsbakte poteter m/havsalt, kokte poteter, Greske poteter
Tilbehør saus: Rødvinsaus, cognacsaus, fløtesaus, timiansaus, viltsaus, peppersaus
Dessert:
Pannacotta med belgisk sjokolade og røde bær 95,-
Bringebærmoussekake 95,-
Tilslørte bondepiker m/ristede havregryn og nøtter 95,-
Chokolat trifle95,-
Hjemmelaget karamellpudding
m/krem
95,-

Deluxe

4 retters meny

MenyPris
Meny 1:775,–
Kamskjell med lime og aioli
Carpaccio
Entrecôte m/rødvinsaus
Syrlig pannacotta med mangosalat
Meny 2:925,–
Salmalaks
Andebryst m/appelsinsjy
Kalvefilè med konjakksaus og soppstuing
Chokolat trifle