Selskapsmeny
Bestill selskapsmenySelskapsmeny Standard
Retter | Pris |
---|---|
Forretter: | |
Krydder gravet ishavsrøye m/avocado saus | 115,- |
Fersk asparges m/langtidsmodnet spekeskinke Sesong | 105,- |
Kamskjell med søtpotetpurrè | 145,- |
Gravet hjort med mørkt øl og urter | 125,- |
Kremet fiskesuppe | 125,- |
Hovedretter: | |
2 ganger servering | |
Langtidstekt høyrygg av okse | 450,- |
Entrecote | 485,- |
Hjortestek | 450,- |
Marinert Kalkunfilè | 410,- |
Kalvestek | 445,- |
Langtidsstekt svinenakke | 410,- |
Oksestek | 410,- |
Lammestek | 425,- |
Andebryst | 475- |
Tilbehør poteter: Fløtegratinerte, ovnsbakte poteter m/havsalt, kokte poteter, Greske poteter Tilbehør gr.saker: Ovnsbakte rotgrønnsaker, aspargesbønner og stekte tomater, blansjert blomkål og brokkoli, asparges med bacon, frisk ruccula salat, jordskokkpurè, selleripurè, babygulrøtter og petit pois. |
|
Tilbehør saus: Rødvinsaus, cognacsaus, fløtesaus, timiansaus, viltsaus, peppersaus | |
Dessert: | |
Pannacotta med belgisk sjokolade og røde bær | 105,- |
Bavarois Mascarpone lemon Sitronkrem på krokanbunn | 115,- |
Raspberry white chokolat delight Feuilletine-fromasj | 115,- |
Bavarois chocolate & almond milk Sjokoladefromasjkake m/mandelkrem og gele. | 115,- |
Hjemmelaget karamellpudding m/krem | 105,- |
Selskapsmeny Deluxe
4-retters meny
Meny | Pris |
---|---|
Meny 1: | 775,– |
Kamskjell med lime og aioli | |
Carpaccio | |
Entrecôte m/rødvinsaus | |
Syrlig pannacotta med mangosalat | |
Meny 2: | 925,– |
Salmalaks | |
Andebryst m/appelsinsjy | |
Kalvefilè med konjakksaus og soppstuing | |
Chokolat trifle |