Selskapsmeny


Vi har to typer selskapsmenyer som følger nedenfor: Standard og Deluxe!

Standard

RetterPris
Forretter:
Carpaccio av oksefilè eller salmalaks85,-
Fersk asparges m/serranoskinke79,-
Kamskjell med søtpotetpurrè85,-
Elgfile gravet med mørkt øl og urter85,-
Hvitløksgratinerte scampi m/frisk salat75,-
Hovedretter:
2 ganger servering
Marinert entrecôte(Lokal Blonde d'Aqutaine)345,-
Fylt svinefile m/spinat og feta (Lokal Gla gris)310,-
Hjortestek340,-
Marinert Kalkunfilè280,-
Kalvestek (Lokal frittgående kalv)310,-
Reinsdyrstek350,-
Oksestek290,-
Lammestek290,-
Andebryst340,-
Tilbehør poteter: Dushess, ovnsbakte poteter m/pesto, kokte poteter, Greske poteter
Tilbehør saus: Rødvinsaus, madeirasaus, fløtesaus, timiansaus, viltsaus, tropisk saus
Dessert:
Pannacotta med belgisk sjokolade og røde bær 85,-
Syrlig pannacotta med mangosalat 75,-
Iskrem fra Bamsrudlåven med varme bær 85,-
Sjokoladefondant m/vaniljeis85,-
Hjemmelaget karamellpudding85,-

Deluxe

4 retters meny

MenyPris
Meny 1:575,–
Kamskjell med lime og aioli
Carpaccio
Innbakt Svinefilè m/rødvinsaus og potetkake
Syrlig pannacotta med mangosalat
Meny 2:785,–
Salmalaks
Andebryst m/appelsinsjy
Kalvefilè med konjakksaus og soppstuing
Creme Catalana