Vi har to typer selskapsmenyer som følger nedenfor: Standard og Deluxe!
Standard
Retter | Pris |
---|---|
Forretter: | |
Krydder gravet ishavsrøye m/avocado saus | 105,- |
Fersk asparges m/langtidsmodnet spekeskinke Sesong | 95,- |
Kamskjell med søtpotetpurrè | 125,- |
Gravet hjort med mørkt øl og urter | 105,- |
Kremet fiskesuppe | 115,- |
Hovedretter: | |
2 ganger servering | |
Marinert entrecôte | 425,- |
Fylt svinefile m/spinat og feta | 380,- |
Hjortemedaljonger | 435,- |
Marinert Kalkunfilè | 380,- |
Kalvestek (Lokal frittgående kalv) | 410,- |
Langtidsstekt svinenakke | 380,- |
Oksestek | 390,- |
Lammestek | 390,- |
Andebryst | 445- |
Tilbehør poteter: Fløtegratinerte, ovnsbakte poteter m/havsalt, kokte poteter, Greske poteter | |
Tilbehør saus: Rødvinsaus, cognacsaus, fløtesaus, timiansaus, viltsaus, peppersaus | |
Dessert: | |
Pannacotta med belgisk sjokolade og røde bær | 95,- |
Bringebærmoussekake | 95,- |
Tilslørte bondepiker m/ristede havregryn og nøtter | 95,- |
Chokolat trifle | 95,- |
Hjemmelaget karamellpudding m/krem | 95,- |
Deluxe
4 retters meny
Meny | Pris |
---|---|
Meny 1: | 775,– |
Kamskjell med lime og aioli | |
Carpaccio | |
Entrecôte m/rødvinsaus | |
Syrlig pannacotta med mangosalat | |
Meny 2: | 925,– |
Salmalaks | |
Andebryst m/appelsinsjy | |
Kalvefilè med konjakksaus og soppstuing | |
Chokolat trifle |